Kovács Niki motorversenyző ajánlásával
Online beiratkozás

Elérhetőséged megadása után munkatársunk hamarosan visszahív a részletekkel.

Autósiskola Budapest
Autósiskola Budapest

Online beiratkozás - auto jogsi

Vedd kézbe az irányítást, nálunk mindenki vezető egyéniség!

A személyes ügyintézés mellett lehetőséged van az online beiratkozásra is. Továbbra is készséggel állunk rendelkezésedre budapesti irodáinkban a megadott ügyfélfogadási időben, de online rendszerünknek köszönhetően magad is intézheted regisztrációdat a jogosítvány megszerzésének első lépésére, a KRESZ-tanfolyamra. Az online képzést saját napirendedhez tudod igazítani és irodánkat is ráérsz személyesen felkeresni a tananyag feldolgozása után. A KRESZ-vizsgára történő jelentkezéshez szükségünk lesz az orvosi alkalmassági igazolásodra ("B" kategóriás jogosítvány esetén 1-es csoportú véleményt kell kérned háziorvosodtól).

A kezdőrészletet bankkártyás fizetéssel tudod teljesíteni, mely feltétele az online elméleti (e-learning) tananyag megkezdésének.

 • hozzáférés a tananyaghoz perceken belül, akár hétvégén vagy éjszaka is
 • a beiratkozáshoz nem kell utaznod
 • az elsősegély tananyagot is tartalmazza a "B" kategóriás képzés
 • bankkártyás fizetés pár kattintással

A részletes tájékoztató letöltéséhez kattints ide

Most elkezdem az e-learning (online elméleti) képzést!

Kérdésed van?

B kategóriás jogosítvány ára

Tandíj 261.400 Ft-tól Állami támogatás igénybevételével
236.400 Ft-tól**
Vizsgadíj 23.100 Ft-tól

Bővebben

B kategóriás szakoktatóink

Itt találod legtürelmesebb budapesti oktatóinkat, akik az előző hónapokban sikeres vizsgát teljesítő tanulóink visszajelzései alapján a legtöbb ajánlást gyűjtötték be, és akiknek a vizsgasikerességi mutatójuk kiemelkedően eredményes. Olvass el kollégáinkról néhány értékelést Facebook oldalunkon!

Fordulat Autósiskola motoros oktatói

Zelei László - gépjárművezető szakoktató Kriglovics Tamás - gépjárművezető szakoktató Tóth Zoltán - gépjárművezető szakoktató Kassa József László - gépjárművezető szakoktató Pingor István - gépjárművezető szakoktató

Nézd meg mind a 20 autós oktató kollégánkat!

Gyakorlati oktatás helyszínei (vizsgaközpontok)

Iskolánk szakembereit megtalálod az összes főbb budapesti tanpályán és vizsgaközpontban, oktatási tevékenységünk kiterjed egész Budapestre, valamint Budapest vonzáskörzetére.

 • XIV. kerület Budapest, Írottkő park 1. (M3-as felüljáró alatt) | Térkép
  Az oktatás során érintett területek: Budapest 14. kerület (Zugló), Budapest 15. kerület, M3 autópálya, M0 autópálya, Mogyoród.
 • XIV. kerület Budapest, Mogyoródi út 32. | Térkép
  Az oktatás során érintett területek: Budapest 14. kerület, Budapest 10. kerület (Kőbánya), Budapest 16. kerület, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Kerepes.
 • XI. kerület Budapest, Budaörsi út Virágpiac | Térkép
  Az oktatás során érintett területek: Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 22. kerület, Budafok, Kelenföld, Gazdagrét, Budaörs, Törökbálint, M1 autópálya, M7 autópálya.
 • XIX. kerület Budapest, Vas Gereben utca 2-4. | Térkép
  Az oktatás során érintett területek: Budapest 19. kerület (Kispest), Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 20. kerület, M5 autópálya, Gyál, Vecsés.
 • IV. kerület Budapest, Berda József utca 15. (Újpest Autóklub) | Térkép
  Az oktatás során érintett területek: Budapest 04. kerület (Újpest) , Budapest 13. kerület, Káposztásmegyer, Dunakeszi, Budapest 03. kerület, Budakalász, Békásmegyer, Óbuda.
 • XIII. kerület Budapest, Váci út 178. (Duna Plaza) | Térkép
  Az oktatás során érintett területek: Budapest 13. kerület, Budapest 04. kerület.

Válaszd csapatunkat és a vezetés élményét kapod tőlünk.
Fordulat Autós-Motoros Iskola

Jogosítvány online Budapesten! De mit jelent ez?

Az online jogosítvány természetesen nem azt jelenti, hogy a kanapén ülve meg fogsz tanulni vezetni. Azonban a modern ügyviteli rendszerünknek, valamint a digitális tananyagnak köszönhetően ma már nem szükséges az adminisztrációs feladatok teljesítése érdekében időt pazarolnod irodánk felkeresésére, és az elméleti tananyag feldolgozásához sem kell kötött időpontokban csoportos órákon részt venned. Haladj a saját tempódban, intézd ügyidet online, fordítsd a figyelmed maximálisan a célra, azaz hogy megtanulj vezetni. A jogosítvány online, bankkártyával vagy átutalással is fizethető autósiskolánkban, és nem kell készpénzzel szaladgálnod a vezetési órákra sem. Igyekszünk modernizálni és digitalizálni folyamatinkat, hogy a számodra kijelölt autós oktató kolléga az óráidon teljes mértékben a fejlődésedre tudjon koncentrálni.

E-learning tananyag

A 21. században már nem könyvekből tanulnak az emberek. Igazán hatékony felkészülést a gyors jogosítvány megszerzéséhez az animációkkal tűzdelt, videókkal ellátott, interaktív elméleti tananyagok biztosítanak. A tesztelési lehetőség pedig segít kialakítani azt a képességet, amivel a valós szituációkban majd a másodperc töredéke alatt is meg tudod hozni a megfelelő döntést. A gyakorlati óráid során pedig oktatóink segítened a megtanult szabályok alkalmazásában valós, de biztonságos körülmények között. Hamarosan szimulátoros képzéssel is ki fogják egészíteni a jogosítvány megszerzésének folyamatát, ugyanis azok segítségével számtalan extrém helyzetre is fel lehet készíteni akár kezdő, akár tapasztalt sofőröket.

Modern járműpark

Járműparkunk legtöbb darabja 10 évnél fiatalabb. Ma már nem tekintünk extraként a szervokormányra vagy az ABS rendszerre sem. Sőt, már egyes autók is okoseszköznek számítanak, amik online kapcsolódnak a világhálóhoz. 15-20 év múlva már elképzelhető, hogy önvezető járművek vezetésére megszerezhető lesz a jogosítvány online, a kanapén ülve. Az viszont már nem is olyan távoli jövőkép, hogy a jogsi megszerzésének minden lépéséről digitálisan küldjön adatokat autós iskolád csapata, melyeket kielemezve még profibb és még magabiztosabb kezdő vezető válhat belőled.