Kovács Niki motorversenyző ajánlásával
Online beiratkozás
Motorbérlés

Motorbérlés

Miért béreljek motort?

Kezdő motorosoktól gyakran hangzik el a mondat: milyen motort vásároljak?

A jogosítványszerzés időszaka alatt általában két-három paripával ismerkedik meg a tanuló, míg a megvásárolható motorok típusainak száma ennek több százszorosa. Ahhoz, hogy biztosan meg tudd állapítani összeillesz-e áhított motoroddal, nem elég csak ráülni - amit általában az eladó motorok tulajai engednek - hanem érdemes elvinni egy hosszabb túrára is.
Motorkölcsönzőnkben találsz sport- és túramotorokat, csupasz illetve idomos, kis és nagytestű változatokat egyaránt. Egy vagy több napos bérlés esetén a vezetőnek lehetősége van hosszabb távon megtapasztalni a választott motor karakterének jellemzőit (kényelmes-e az üléspozíció? elég/túl erős-e
a motor?) illetve saját testi adottságairól is visszajelzést kaphat (túl magas/alacsony vagyok ehhez
a motorhoz, biztonságosan meg tudom-e tartani?), melynek ismeretében könnyebben körvonalazódik
a számodra megfelelő motorkerékpár típusa.

Feleséged/férjed, anyukád/apukád nem engedi, hogy saját motorod legyen?

Segítünk megtartani az otthoni békét úgy, hogy közben nem kell lemondanod a motorozás adta örömökről.

Óvatos, régi motoros vagy, aki felfrissítené motoros emlékeit?

Csak évi néhány túrát tervezel a barátaiddal?

Esetleg (még) nem szeretnél beruházni egy motorra?

A motorbérlés megteremti a lehetőséget, hogy ne maradj ki a mókából, és emellett ne kelljen elkölteni minden félretett pénzedet. Egy motorkerékpár megvásárlása és fenntartása rengeteg kiadással jár, gondoljunk csak a különböző adókra, illetékekre, biztosításokra, a rendszeres szervizelés költségeiről nem is beszélve. Bérmotorjainkat leszervizelve, tisztán, teli tankkal adjuk át, bérlőinknek csak nyeregbe kell pattanni és már kezdődhet is a túra. Ugye mennyivel kényelmesebb?

Motorbérlés Amennyiben szeretnél még több információt megtudni motorkölcsönzőnkről és a bérlés feltételeiről, látogass el társoldalunkra, melyet a www.bermotorok.hu címen találsz.