Kovács Niki motorversenyző ajánlásával
Online beiratkozás
Motorosbolt Budapest - MotorVerzum

Motoros bolt - MotorVerzum

Motorosbolt - MotorVerzum

Motorjogsid megszerzése során, vezetés közben kötelező az egész tested beborító, protektoros védőfelszerelés viselése. A saját felszerelés komfortosabb és – a megfelelő illeszkedésnek köszönhetően – biztonságosabb a kölcsönkért ruházat használatánál.

A jól kiválasztott motoros szett védelmet nyújthat - az esetlegesen bekövetkező ütközéses sérüléseken felül - az időjárással, a rovarcsípésekkel, a motorkerékpár forró alkatrészeinek véletlenszerű érintéséből adódó égésekkel szemben, továbbá a láthatóság érdekében választott feltűnőbb megjelenés lehetőséget biztosít a hétköznapi viseletnél extrémebb módú önkifejezésre is.

Ismerd meg a MotorVerzum üzletének termékeit és munkatársaik tanácsait megfontolva válaszd ki a számodra legalkalmasabb motoros kiegészítőket. Legyél divatos motoros, és csatlakozz a védőfelszerelés használatának fontosságát hirdető motortulajdonosok táborához.

Tanítványaink kedvezményesen vásárolhatnak a MotorVerzum üzletében.
Kuponod letöltéséhez kattints ide

Motorosbolt Budapest Motorosbolt Budapest Motorosbolt Budapest Motorosbolt Budapest Motorosbolt Budapest Motorosbolt Budapest

A motoros bolt elérhetőségei

www.motorverzum.hu
+36-70/775-7750

1147 Budapest, Kerékgyártó utca 1. – 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 169. | Térkép
(Bejárat a Kerékgyártó utca felől, az üzletsoron)