Kovács Niki motorversenyző ajánlásával
Online beiratkozás
Autós gyakorló vezetés

Jogsi után (autós gyakorló vezetés)

Gyakorló órainkat azoknak, a már jogosítvánnyal rendelkező sofőröknek ajánljuk, akik képzett szakoktatók segítségével újra nekivágnának a vezetés gyakorlásának. Mint minden tanulás és gyakorlás útján szerzett képesség, úgy a gépjármű vezetésben szerzett tudás is megkopik idővel, ha nincs használatban. Szeretnénk, ha a hozzánk forduló kezdők és újrakezdők a gyakorló órák végeztével az autóvezetést nem stresszforrásként, hanem kellemes élményként élnék meg.

Kapcsolat

Tájékoztatást a gyakorlási időpontokról, szakoktatóink szabad kapacitásáról és a Budapesten elérhető helyszínekről az alábbi elérhetőségen kérhetsz:

+36703797768 Hartman Sándor tanfolyamszervező

(munkatársunk a koordinációs feladatok mellett aktív szakoktató. Amennyiben az adott időpontban kollégánk nem tudja fogadni a hívásod, úgy hamarosan visszahív.)

A jelentkezés feltételei:

  • érvényes vezetői engedély
  • kitöltött és aláírt, magyar nyelvű felnőttképzési szerződés, mely letölthető weboldalunkról vagy személyesen is beszerezhető bármely irodánkban

Cégekkel való együttműködés

Tudtad, hogy vállalkozásod hírnevét negatívan befolyásolhatja munkavállalód vezetési stílusa? Elég csak arra gondolnunk, hogy a cég nevével felmatricázott autó egy esetleges balesetbe keveredik vagy a tudásbeli hiányosságok miatt nem megfelelő helyre parkol. Előzd meg a vállalat hírnevén, illetve az autóflottáján keletkező károkat. Gyakorló csomagjaink továbbképzés keretein belül vagy akár jutalomként is adhatod munkavállalóidnak.

Ajándékutalvány

Ötletes és egyben hasznos ajándék bizonytalanul vezető szeretteinknek.

Különböző dizájnnal (normál, karácsonyi, Valentin-napi, szülinapi, névnapi) rendelkező ajándékutalványaink az egész év folyamán elérhetőek. Az utalványokat névre szólóan állítjuk ki, kérhetők elektronikus formában, illetve postai úton is. Beváltásuk előzetes egyeztetés után lehetséges, a kiállítástól számított egy éven belül.

Ajándékutalványainkat egyesével, névre szólóan készítjük el, ezért kérjük, hogy vásárlási szándékodat előzetesen jelezd nekünk telefonon. +36703797768 Hartman Sándor tanfolyamszervező

Autós gyakorló vezetés ajándékutalvány

Kiknek ajánljuk?

Bár rendszeresen vezetsz, de mégis gyomorgörccsel ülsz az autóba? Azon aggódsz, hogy nem tudsz lefulladás nélkül elindulni az emelkedőn? Ugyan megszerezted a jogosítványt, de tini korod óta nem vezettél? Esetleg most van lehetőséged autót venni, vagy olyan munkahelyre kerültél, ahol céges autót kell használnod? Eddig csak a párod vezetett, de most neked kellene a gyerekeket iskolába vinni? Csak hogy néhányat említsünk a már megismert történetek közül. És nálad mi a helyzet?

Kezdőknek és újrakezdőknek: akiknek régóta csupán könyvjelzőként funkcionál a jogosítványa, vagy azoknak a frissen végzetteknek, akik még gyakorolni szeretnének mielőtt önállóan elindulnak a forgalomba.