Kovács Niki motorversenyző ajánlásával
Online beiratkozás
Online beiratkozás - E-learning

Haladj a korral, tanulj elektromos autóval!

Autósiskolánkban lehetőséged van autós jogosítványod megszerzéséhez automataváltós, tisztán elektromos oktatójárművet választani.

Kérjük, beiratkozás előtt érdeklődj elektromos autónk elérhetőségéről!

Kiknek ajánljuk?

Akik inkább a forgalomra szeretnének koncentrálni, az autó kezelésére kevésbé. Szakoktatók tapasztalatai alapján a tanulóvezetők sokkal nyugodtabbak egy automataváltós autóban, ami nem csak megkönnyíti, de meg is gyorsítja a sikeres tanulási folyamatot.

Akiknek fontos a kényelem. Nem szeretnéd, hogy begörcsöljön a vádlid, amíg a reggeli csúcsban araszolva nyomogatod a kuplungot? Dőlj hátra és élvezd az automataváltó biztosította nyugalmat.

Akiknek fontos a környezetvédelem, a fenntartható jövő és a bolygónk megóvása. Automata oktatóautónk egy elektromos Nissan LEAF, melynek károsanyag-kibocsátása nullával egyenlő.

Akik szeretnek lépést tartani a technológia fejlődésével, mely átalakítja vezetési szokásinkat. Tudtad, hogy több piacvezető autógyártó tűzte ki célul, hogy 2030-ra csak elektromos járműveket fognak forgalmazni?

Elektromos járművel rendelkező szakoktatónk nem csak azt tanítja meg neked, hogy hogyan közlekedj a forgalomban, hanem tippeket is kaphatsz tőle az elektromos/hibrid gépjárművek speciális pedálkezelési gyakorlatára vonatkozóan, mellyel még hatékonyabbá válik az autó üzemanyag-felhasználása. Ezen kívül megmutathatja neked, hogyan kell tölteni vagy, hogy milyen kábeleket kell használni egy ilyen járműhöz.

Ha jogosítványod megszerzése után azt tervezed, hogy te is az elektromos/hibrid autósok táborát fogod erősíteni, akkor semmiképp se hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ha elektromos autóval teljesíted a forgalmi vizsgádat, akkor tudnod kell, hogy ez megjelenik a jogosítványodban. Amennyiben a későbbiekben mégis úgy döntesz, hogy manuális, azaz kézi váltós autót szeretnél vezetni, akkor az automata személygépkocsikra érvényes jogosítványodat bármikor kibővítheted, ehhez nem kell új órákat venned. Miután már közlekedési tapasztalatot szereztél egy könnyen vezethető járművel, nem jelent gondot a forgalmi vizsga letétele egy manuális váltós kocsival.

Ne aggódj, ha nem sikerül a különbözeti vizsgád, akkor sem veszíted el a már megszerzett, automata járművekre érvényes jogosítványod.

Csatlakozz te is az elektromos forradalomhoz és válaszd automataváltós, tisztán elektromos hajtású oktató járművünket!

Bötkös László - gépjárművezető szakoktató

B. László

gépjárművezető szakoktató

Autó: Nissan LEAF 2017

Beiratkozás előtt kérjük, érdeklődj kollégánk kapacitásáról tanfolyamszervezőinknél.

H-P: 10:30 - 21:00, Sz: 10:30 - 20:00

Tanpálya: Újpest Autóklub - Budapest 4., Berda József utca 15.

Lehetséges találkozási pont: Újpest Városkapu (Lidl parkoló), Újpest Központ (CBA Príma parkoló)

Elsősegély tanfolyam / vizsga