Kovács Niki motorversenyző ajánlásával
Online beiratkozás
motorosbolt Budapest Motoros vezetéstechnikai tréning akciósan!

Közúti járműkezelői elsősegély tanfolyam / vizsga

Csak abban az esetben szükséges, ha még nincs más kategóriás jogosítványod, vagy ha a meglévő jogosítványt 1984 előtt szerezted meg!

A közúti járműkezelői elsősegély vizsga teljesítése előfeltétele első vezetői engedélyed megszerzésének. Intézményünk havonta gondoskodik az elsősegély tanfolyam megszervezéséről, a vizsga helyszínéül pedig a Magyar Vöröskereszt Vizsgaszervezési Központjait (Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 3. 2. em. Térkép | Budapest, XIII. kerület, Váci út 67. Térkép | Budapest, XI. kerület, Erőmű utca 8. Térkép | Tel.: +36 1 373 0730, +36 1 374 0444) választhatod.

A közúti járműkezelői elsősegély tanfolyam díja: 10.000 Ft. Fontos tudnod, hogy bár az oktatáson nem kötelező részt venned, a vizsga megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy megszerezd motor jogosítványod.

A motor jogosítvány megszerzéséhez szükséges elsősegély vizsga díja: 18.000 Ft. Ezt az összeget a Vöröskereszt számlájára kell csekken befizetned. Az elsősegély tanfolyamon további információkat osztanak meg veled a vizsgára történő jelentkezésről és a vizsgával kapcsolatos tudnivalókról.

A sikeres forgalmi vizsga utáni teendők