Kovács Niki motorversenyző ajánlásával

A jelentkezésed elküldése után munkatársunk hamarosan visszahív a részletekkel.

Motor jogosítvány

Autó jogosítvány

Jogsi után

Motoros vezetéstechnika

E-learningJegyzetekAjándékutalványokInduló tanfolyamokJogsi blogAkciós árakHelyszínekKapcsolat
motorosbolt Budapest Motoros vezetéstechnikai tréning akciósan!

Közúti járműkezelői elsősegély tanfolyam / vizsga

Csak abban az esetben szükséges, ha még nincs más kategóriás jogosítványod, vagy ha a meglévő jogosítványt 1984 előtt szerezted meg!

A közúti járműkezelői elsősegély vizsga teljesítése előfeltétele első vezetői engedélyed megszerzésének. Intézményünk havonta gondoskodik az elsősegély tanfolyam megszervezéséről, a vizsga helyszínéül pedig a Magyar Vöröskereszt Vizsgaszervezési Központjait (Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 3. 2. em. Térkép | Budapest, XIII. kerület, Váci út 67. Térkép | Budapest, XI. kerület, Erőmű utca 8. Térkép | Tel.: +36 1 373 0730, +36 1 374 0444) választhatod.

A közúti járműkezelői elsősegély tanfolyam díja: 14.000 Ft. Fontos tudnod, hogy bár az oktatáson nem kötelező részt venned, a vizsga megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy megszerezd motor jogosítványod.

Ha a Fordulat Autósiskola mellett teszed le a voksod, az elsősegélyképzésen is spórolhatsz: a tanfolyamot kedvező díjszabással, 14.000 Ft helyett most 10.000 Ft-ért végezheted el nálunk!

A motor jogosítvány megszerzéséhez szükséges elsősegély vizsga díja: 8.200 Ft. Ezt az összeget a Vöröskereszt számlájára kell csekken befizetned. Az elsősegély tanfolyamon további információkat osztanak meg veled a vizsgára történő jelentkezésről és a vizsgával kapcsolatos tudnivalókról.

A sikeres forgalmi vizsga utáni teendők